Limhamn

Under turnén så ringer min telefon väldigt mycket, och det är en salig blandning på vad samtalen gäller. Det är alltifrån tidningar, kommuner där vi bokat plats och från er i publiken   som frågar om än det ena och än det andra. När jag träffar artister som har jobbat en säsong här brukar de ibland skämta med mig och säga ”Cirkus Maximum Helena” som alltid säger när jag svarar i telefon, de säger att det är ett stående minne från deras säsong här hos oss!

I fredags när jag satt på Sturups flygplats och skulle flyga upp till Stockholm ringde det från ett norskt nummer, vilket inte är ovanligt då snart är i Grebbestad och Strömstad. Damen som ringde pratade ganska fort och med en norska jag inte riktigt hängde med i. Hon nämnde Strömstad och jag svarade att vi är i Strömstad 4 augusti. Hon pratade vidare och jag sa att vi är i Strömstad 4 augusti och kassan är öppen 12-13 samt öppnar igen kl 17. Hon pratade på om vakter och var hon kunde parkera bilen och jag svarade så artigt jag kunde att det fanns plats vid cirkusplatsen och att vi är i Strömstad 4 augusti. Tillslut blev hon ganska upprörd och jag svarade att ”jag förstår inte riktigt vad du menar”. Hon lugnade ner sig och talade till mig som man talar till ett mycket litet barn väldigt långsamt och väldigt tydligt. Då hörde jag att hon skulle till Strömstads sjukhus med sin sjuka son! Jag svarade att hon kommit till Cirkus Maximum och då skrattade hon gott och bad om ursäkt att hon slagit fel. Jag tänkte att stackars människa som ringer stressad till Strömstads sjukhus och personen som svarar bara upprepar att ”vi är i Strömstad 4 augusti”

IMG_0078-1 IMG_0073-1 IMG_0075-1 Finbesök i Limhamn av Jocke och Karin Assarsson. Jocke jobbade här hos oss för väldigt länge sedan för 19 år sedan 1997! IMG_0078-1 IMG_0080-1 IMG_0083-1 Andrejs Fjordorovs kom förbi kontoret idag med en av sina många duvor! IMG_0091-1 En närbild på en dromedar eller kamel. Jag tror det är en dromedar. IMG_0098-1Christian och Alex är väldigt upptagna backstage. Ursäkta suddigheten! IMG_0103-1 Backstage under Husdjursnumret. IMG_0105-1 Paus i Limhamn. IMG_0109-1 Många cyklar var det här i Limhamn! IMG_0110-1

 

En reaktion på “Limhamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *