Ängelholm

Observanta hemsidesbesökare har noterat att vi har ändrat i programmet. Familjen Urunov har lämnat oss och vi har ersatt deras nummer med Alain Alegria och hans Washingtontrapets och Andrejs Fjordorovs med sina duvor. Orsaken är att dels blev hans hästar sjuka samt att de inte ville inte följa de lagar och regler som finns i Sverige gällande god djurhållning. Vi är mycket noga med att följa dessa lagar de är dessutom ganska självklara bestämmelser så det är inget konstigt för oss, men det var det för familjen Urunov. Vi fann att det var bättre att bryta kontraktet med dem vilket vi gjorde och de åkte hem till Tyskland i onsdags morse.

I dessa situationer är det bra att kontakter i branschen! Några telefonsamtal och vi hade funnit vad vi sökte! Alain Alegria gjorde en ordentligt resa för att komma hit, han var i Peru när vi ringde och hälsade på sin flickvän. Så han åkte tillbaka till Mexico där han bor, vidare till Europa för att hämta sin bil och husvagn och sedan direkt upp hit till Sverige.  Andrejs var på Irland på en liten semester så han åkte hem till Holland och direkt vidare hit till Sverige.

Tack och lov för internet och mail! Alain Alegria mailade över sina musikarrangemang som jag skrev ut och gav till orkestern så de kunde börja öva på hans musik innan han kom hit.  Det hjälper också till att vår orkester jobbat med honom tidigare på galor ute i Europa, jag fick också bilder och en film av hans akt så det var bara att uppdatera hemsidan och skicka filmen till Studio Korsholm som redigerade om vår trailer.  IMG_0115Alessandro Vanegas har precis avslutat sin träning i tältet. IMG_0135 Max Weldy på väg till finalen IMG_0124 Alain Alegria i sin Washingtontrapets, verkligen spännande! IMG_0119Andrejs Fjodorovs övar med sina duvor och hund. Fast just när jag tar bilden pratar han med Bengt och Alain Alegria som skymtas bakom duvan. IMG_0136Tältet på väg att monteras ned i ÄngelholmIMG_0138Ännu mera packat i Ängelholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *