Båstad

Här i Båstad lutar platsen en hel del, man tänker inte direkt på det när man ser den men det lutar. Det märktes ordentligt i kontorsvagnen idag för ytterdörren ville bara slå igen, mindre bra när det är nästan 30 grader varmt ute, jag gled sakta åt vänster när jag satt vid skrivbordet och det är som att bo i en uppförsbacke i vagnen. Det var likadant i Onsala i fredags, där åkte jag bara bakåt när jag satt vid skrivbordet, men med hjälp av några stora träplankor lyckades jag sitta kvar vid skrivbordet. Tack och lov är det plana platser den närmsta tiden framöver!

I fredags kom Charlotte Gad från Kungsbacka Posten och gjorde ett reportage och det kan ni ser här: http://kungsbackaposten.se/nyheter/cirkus-maximum-ar-har/

Här är också en del av alla Instagrambilder som jag tagit de senaste dagarna. IMG_0158 I Åsa. IMG_0162 BåstadIMG_0169 Nästan på rak linje…

IMG_0173 Tälten ned i Båstad IMG_0159 Anton tvättar en av våra fina Frieserhingstar IMG_0166Bröderna Rodriguez.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *