Henån

Idag har jag börjat tänka på och planera lite inför våra föreställningar på Åland om 14 dagar. Häromdagen spelade Bengt in speakertexten till radioreklamen på telefonen och jag mailade över den till radiostationen, fantastiskt hur enkelt det är med dagens teknik! Det är lite pyssel med att passera en gräns med en cirkus men jag har viss rutin numera så det är ganska enkelt egentligen. Vi tar inte med oss alla vagnar till Åland, hövagnen, tankbilen och kontorsvagnen tex kommer vi inte ta med oss för att spara plats på färjan. Vi chartrar som vanligt Eckerölinjens färja och de vagnar som inte behövs på Åland får stanna kvar i Sverige. Får många år sedan fyllde jag i alla tullhandlingar själv, men numera anlitar jag en speditionsfirma som fixar allt, så det enda jag gör är att maila över en lista på vad vi tar med oss för material (jag kopierar förra årets lista… och förra året kopierade jag förrförra årets lista osv) och vad vi har i kiosken till försäljning, samt en lista på alla bilar. Lite mindre jobb med andra ord. ’

IMG_0216 SkärhamnIMG_0217 Tuan gör stora sockervadd. IMG_0224 Alessandro Tito Vanegas i finalenIMG_0227 Tälten monteras ned i Skärhamn IMG_0229 Vi packar upp i Henån IMG_0231 En av våra många lastbilar IMG_0235 Backstage IMG_0237 Henån IMG_0239Tältet på väg ned i Henån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *