Motala

Jag har både en och två gånger fått frågan hur vi alla hittar från plats till plats. Nej jag skriver inte ut kartor med vägbeskrivningar, utan vi slänger ut granris. Tadek och Jozef åker som bil nr 2 och de slänger ut granris i varje korsning, rondell och vid filbyte. Det fungerar så¨gott som alltid utom den gången när de efter det att Tadek hade passerat så stängde de av vägen och hänvisade trafiken ner till höger där det fanns en rondel. Så där kom vi alla åkande och inget granris, detta var någonstans i Skåne så cirkusen spreds ut i hela Skåne.  Det tog några extra timmar innan alla kom fram till Örkelljunga.

Mitt problem är att när jag ibland åker hem under turnén, så tittar jag inte på skyltar när jag närmar mig en rondell så det har hänt både en, två och tre gånger att jag snurrat runt i rondellen och undrat vart jag ska… Det är bara att åka tillbaka och läsa på skylten om jag inte kopplat in GPS:en.  Det är jag för lat för att göra när jag skall åka hem och jag tror alltid att jag hittar vägen, men som sagt inte alltid.

En gång fick vi frågan om det är något religiöst det här med att vi slänger ut granris när vi lämnar platsen, men det är det inte, utan enbart att alla skall hitta till nästa plats!  Motala idagÅkersberga

Kimos Video

 Tidigare i Motala   Ebba, Miguel och jag besökte Exploria i Botkyrka när vi var i närheten. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *