Uddevalla

En av de första sakerna jag lärde mig känna till när jag började här på Maximum var att i Uddevalla fanns det en firma som sålde grejer till Amerikanska husvagnar. Många av artisterna genom åren har haft amerikanska vagnar, de är oftast mycket större och rymligare än europeiska vagnar, men går något sönder är det problem. Europeiska firmor har inte grejer till Amerikanska vagnar.  Men då finns Sune Glimhage i Uddevalla, räddaren i nöden! Det Sune inte kan fixa eller ordna fram till en Amerikansk husvagn det går inte att ordna. Jag har sedan jag började turnera år 2000 haft olika Amerikanska vagnar och tack och lov för Sune! Alltid hjälpsam och med ett glatt humör har han ordnat fram allt jag och alla andra behövt. Nu har han sålt sin firma men är ändå alltid lika hjälpsam, jag ringde honom tidigare under säsongen då en koppling till min toalett gått sönder och jag hade vatten i hela vagnen, mindre trevligt.

Sune skickade mig en skiss på vad jag skulle beställa och var jag kunde beställa det efter det att jag skickat foton på vad som var trasigt till honom.  Självklart bjöd jag in honom till oss när vi var här i Uddevalla idag. Alltid lika trevligt att träffa honom!

Så här såg det ut idag på mitt kontor skiner solen gäller det att njuta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *