Kviberg

Idag har vi varit i Mölndal på Åby Travbana och jag måste ge en eloge till personalen på travet! När jag ringde och frågade om vi kunde vara där var de lite tveksamma för de hade trav samma dag. Under sommarpausen åkte jag till travet och tillsammans med personalen på travet tittade vi på platsen och kom fram till att det skulle fungera om vi var nere i ena hörnet på den stora parkeringen, då skulle vi inte störa vart travpubliken kunde parkera. I morse när vi kom fram hade Marek inte tänkt att vara där utan mitt på den stora parkeringen! Visserligen med stor plats framför kassan för parkering. När jag och travpersonalen fick kontakt med varandra kl 8 så var inställningen från deras sida att vi måste lösa detta vilket vi gjorde tillsammans på ett väldigt smidigt sätt med personal som pekade ut vart man kunde parkera. Tänk om allt var lika enkelt att lösa!

En sak som däremot håller på att göra mig vansinnig är att alla kommuner vill veta hur bra eller dåliga de där och skickar ut en undersökning om detta. Det blir dock lite tokigt när det gäller oss, vi besöker ca 130 kommuner varje år och från alla har jag fått mail med en enkät att fylla i hur kontakten var gällande en markupplåtelse. Sedan kommer både en och två påminnelsen om enkäten och även telefonsamtal om detta. Tack och lov ringer de inte från hemligt nummer så jag har blockerat numret i min telefon och varje morgon raderar jag ca 10 mail. Jag tittade på en enkät och det tar cirka 10 minuter att fylla i den, gånger 130 st blir det ungefär 3 – 4 arbetsdagar á 8 timmar, jag har annat att göra på den tiden!

Nu till helgen har ni sista chansen att se oss då vi spelar våra sista föreställningar på Heden mitt i Göteborg!

 Vanlig syn när vi är på väg till nästa plats.  Sandu med årets sista avis. Varje söndag sätter vi upp en veckoavis med platserna för veckan som kommer. Detta är den sista för i år! Kimo är sååååå lycklig för sin jacka! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *